Улыбка - детский одесский форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Улыбка - детский одесский форум » Обсуждения » Де придбати дівчачі вишиті сорочки

Де придбати дівчачі вишиті сорочки

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Вітаю! Давно мені хочеться подарувати своїй доньці чудову вишиванку, але не можу знайти місце, де можна придбати якісний вишитий одяг для дівчаток. Мені важливо, щоб вишиванка була якісною, з урахуванням традиційних українських візерунків та виготовлена з натуральних матеріалів. Можливо, хтось з вас знає магазин або ательє, де можна замовити такий одяг? Буду вдячний за поради!

0

2

Привіт! Я нещодавно придбав вишиванку для своєї дочки в одному із магазинів у центрі міста. Там було неймовірно багато різних моделей та варіацій вишивки. Вони також пропонували індивідуальне замовлення за бажанням замовника. Магазин розташований поруч з церквою на вулиці Шевченка. Зайдіть, і вам точно знайдеться те, що потрібно!

0

3

Добрий день! Я нещодавно була на ярмарці майстрів народного мистецтва, де було безліч стендів з ручною роботою, включаючи вишиванки для дівчаток. Там можна було не лише придбати вже готові речі, але і замовити індивідуальний дизайн за власними бажаннями. Я думаю, що це чудовий варіант для тих, хто шукає унікальність та високу якість.

0

4

Вітаю! Я хочу порекомендувати вам купити вишиті сорочки для дівчат https://kram.kr.ua/divchata/ в Крамниці вишитого одягу. Тут ви знайдете великий вибір вишиванок для дівчаток різних розмірів та кольорів. Майстри цього магазину використовують традиційні українські орнаменти та виготовляють одяг з великою любов'ю до деталей.
Також вони приймають індивідуальні замовлення, де ви зможете обрати не лише візерунок, а й тип тканини та фасон. Рекомендую купити вишиті сорочки для дівчат в цьому магазині, адже тут дбають про якість та оригінальність. Бажаю вам приємних покупок та задоволення від унікального вишитого одягу для вашої доньки!
https://kram.kr.ua/image/cache/webp/catalog/demo/shkar/679868249_w640_h640_detskie-kolgotki-s-228x228.webp

0

Вы здесь » Улыбка - детский одесский форум » Обсуждения » Де придбати дівчачі вишиті сорочки

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно