Улыбка - детский одесский форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Улыбка - детский одесский форум » Обсуждения » Пральна машина автомат

Пральна машина автомат

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Я збираюся купити пральну машину з фронтальним завантаженням, але в мене немає досвіду в цьому. Мені важливо, щоб вона була економічною та не займала багато місця. Які функції в таких машинах вважаються найкориснішими? Чи потрібний мені дисплей чи можна обійтися без нього? І як важливо мати велику кількість програм прання?

0

2

Відмінний вибір, пральні машини з фронтальним завантаженням – це зручно та функціонально. Найголовніше - це вибір енергоефективності, пошук моделі з класом A+++ для економії. Дисплей дуже зручний для відображення часу прання та вибору програм. А щодо програм – чим їх більше, тим краще, особливо якщо є алергії чи делікатні речі. І не забудь перевірити, чи функція відкладеного старту, вона дуже допомагає.

0

3

Я справді не думав про клас енергоефективності, а це важливо для зниження рахунків за електрику. І функція відкладеного старту здається дуже корисною, особливо, якщо потрібно запустити прання вночі. А як щодо рівня шуму? Я живу у квартирі, і мені важливо, щоб машина працювала тихо.

0

4

ProTexnik написал(а):

Я справді не думав про клас енергоефективності, а це важливо для зниження рахунків за електрику. І функція відкладеного старту здається дуже корисною, особливо, якщо потрібно запустити прання вночі. А як щодо рівня шуму? Я живу у квартирі, і мені важливо, щоб машина працювала тихо.

Розумію ваші вимоги! З приводу шуму - зверніть увагу на моделі з мотором інверторним, вони працюють значно тихіше. І якщо вам важлива тиха робота, варто вивчити моделі із системою прямого приводу. До речі, в інтернет-магазині Алло зараз чудовий вибір пральних машин https://allo.ua/ua/stiralnye-mashiny/ із фронтальним завантаженням.
Ви знайдете там безліч варіантів з докладними описами та відгуками покупців. Це допоможе зробити свідомий вибір. Вони мають моделі з різними функціями, класами енергоефективності та рівнем шуму, а також зручна система фільтрації та пошуку.
https://i.postimg.cc/wBnCGYMG/777.png

0

Вы здесь » Улыбка - детский одесский форум » Обсуждения » Пральна машина автомат

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно