Вітаю! Друзі, мені дуже потрібно придбати дитячі книги у подарунок, зокрема цікавлять казки та міфи. Моїй племінниці скоро виповниться 5 років, і я хочу подарувати їй щось особливе та навчальне. Може хтось порадить книгарню в Україні, де великий вибір таких книг, і можливо, є якісь акції чи знижки? Дякую за рекомендації!
Порадьте інтернет-магазин книг
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-12-18 21:47:13
Привіт! Я недавно шукала подарунок для свого племінника і натрапила на кілька чудових книг у київській книгарні Книгарня "Є". Там великий вибір дитячих казок та міфів, а також прекрасна обкладинка та ілюстрації. Зазвичай, вони також мають різні акції та знижки, зокрема на дитячі книги. Рекомендую заглянути туди!
Поделиться32023-12-18 21:47:39
Доброго дня! Я колись замовляла казкові книги для своєї доньки в інтернет-магазині Ранок. Вони працюють по всій Україні та мають великий асортимент дитячих літературних творів, зокрема казок і міфів. Ще й доставка відбувається досить швидко, а упаковка завжди надійна. Заходьте на їхній сайт та оберіть щось цікаве для вашої племінниці!
Поделиться42023-12-18 21:49:24
Привіт! Недавно я виявив неймовірну книгарню, яка, на мою думку, просто ідеально підійде для того, щоб придбати дитячі книги у подарунок, особливо якщо цікавлять казки та міфи https://readeat.com/catalog/kazki-i-mifi це книгарня Readeat. Вони пропонують дуже вигідні пропозиції, які важко відхилити, особливо, коли мова йде про вибір якісних та захоплюючих казок для дітей.
Що мене вразило – це не лише широкий асортимент, але і доступні ціни. Readeat враховує різноманітні смаки та вікові групи дітей, пропонуючи різноманітні казки та міфи від класиків до сучасних авторів. Я знайшов у їхньому каталозі так багато цікавих оповідань, які точно захоплять уяву малечі.