Всім привіт! Я дуже люблю пиво особливо світле, і коли вихідні дозволяю собі випити декілька пляшок. Порадьте мені варіанти світлого пива, та порадьте інтернет-магазин, в якому його можна вигідно придбати.
Вибір пива в інтернеті
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-11-25 14:31:47
Я також люблю пиво, і вже навіть звикла замовляти його в інтернеті, адже там і вибір великий і ціни вигідніші. Якщо цікавить, можу тобі підказати магазин в якому його часто замовляю, думаю ти там зможеш знайти пиво, яке тобі полюбиться.
Поделиться32023-11-25 14:36:21
Я ще ніколи не замовляла пиво в інтернеті, але зараз хочу. Якщо не секрет, скажи яке саме пиво полюбляєш ти та для більшої зручності, залиш мені посилання на магазин, де ти його замовляєш. Завчасно вдячна!
Поделиться42023-11-25 14:41:28
В мене вже багато років саме улюблене пиво Stella Artois світле, 5%, 0,5 л https://maudau.com.ua/category/pyvo/typ_pyva_2=laher-2 яке замовляю щоразу саме в онлайн магазині Maudau. Пиво світле пастеризоване пиво з м'яким смаком та легкою хмільною гіркуватістю. Особливу м'якість напою надає використання при виробництві спеціально пом'якшеної води, високоякісного ячмінного солоду, кукурудзяної крупи та хмелю.
Зараз з урахуванням знижки, пиво коштує 30 гривень, це більше ніж просто вигідно, тому я зразу купую ящик такого пива.