Всім привіт! У мене зламалася клавіатура до комп'ютера, тому планую купити нову. Порадьте мені якісну та зручну клавіатуру, та інтернет-магазин у якому її можна вигідно купити.
Яку клавіатуру краще придбати?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-23 02:39:19
Все залежить від того, для яких цілей тобі потрібна клавіатура, адже вони є різні, звичайні та ігрові. Я собі наприклад недавно купував ігрову, тому можу підказати магазин, в якому купував.
Поделиться32023-09-23 02:40:33
В ігри я граю у вільний час, тому в ідеалі хочу купити саме ігрову клавіатуру. Підкажи будь ласка, яка саме ігрова клавіатура у тебе, і також залиш посилання на магазин в якому її можна купити.
Поделиться42023-09-23 02:42:54
Клавіатура HyperX Alloy Origins 60 HyperX Red (HKBO1S-RB-RU/G/4P5N0AA) Black https://telemart.ua/ua/keyboards/ це справжній інструмент для геймера. Вона дійсно робить ігровий процес зручнішим та ефективнішим.
Спершу хочу відзначити компактність цієї клавіатури. Її мініатюрний розмір дозволяє легко забрати її з собою на турніри або просто на друзів. При цьому клавіші HyperX Red дійсно миттєво реагують на натискання, що робить гру більш чуйною та точною. Що стосується дизайну, то клавіатура виглядає стильно та солідно. Підсвічування RGB дозволяє налаштувати її під свій стиль, а металева панель додає міцності та надійності.