Улыбка - детский одесский форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Улыбка - детский одесский форум » Обсуждения » Купити дитяче автокрісло для дитини в Дніпрі

Купити дитяче автокрісло для дитини в Дніпрі

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Яке дитяче автокрісло краще вибрати для нашого автомобіля та нашої дитини? Порекомендуйте перевірених виробників з особистого досвіду. Заздалегідь вдячний за рекомендації.

0

2

При виборі дитячого автокрісла потрібно враховувати кілька факторів, таких як вік і вага дитини, тип автомобіля і бюджет. Я можу порадити Вам кілька моделей, які підійдуть для різних випадків.

0

3

Я також шукав автокрісло для своєї дитини і зупинився на моделі Maxi-Cosi Pebble Plus. Вона підходить для дітей від народження до 12 місяців і встановлюється на базу Isofix, що забезпечує надійність і безпеку.

0

4

Доброго часу доби. Особисто ми минулого місяця, замовляли дитяче автокрісло в Дніпрі Graco Junior Maxi https://allo.ua/ua/dnipro/detskie-avtokresla/ в даному інтернет магазині. Воно підходить для дітей від 3 до 12 років і має регульовану спинку і підлокітники. Воно не має Isofix бази, але може бути закріплено ременями безпеки автомобіля. Воно також легко знімається і може бути використано в якості портативного крісла для відвідування ресторанів або кафе.
Ще плюс - можна використовувати в якості коляски, встановивши на шасі.

0

Вы здесь » Улыбка - детский одесский форум » Обсуждения » Купити дитяче автокрісло для дитини в Дніпрі

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно