Улыбка - детский одесский форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Улыбка - детский одесский форум » Обсуждения » Товары для вязания

Товары для вязания

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Ищу хороший магазин товаров для вязания. Подскажите может кто где знает или заказывал и может поделиться. Заранее благодарю

0

2

Может на форумах о вязании посмотреть. Думаю там много обсуждений на эту тему. Также стоит поискать на олх или других досках обьявлений. Всегда ищу информацию, а лучше с отзывами.

0

3

Брала пряжу для ирландского кружева в интернет магазине "Вдала пряжа" очень довольна качеством товара, кстати там ассортимент очень большой , есть из чего выбрать. Цены доступные и всегда быстрая доставка. Поэтому рекомендую взглянуть, может вам понравится, но качество и вправда очень хорошее.

0

4

Вот и меня интересует, где купить пряжу и все необходимые товары для вязания . Где и что покупаете ?

0

5

Оля Бовзан написал(а):

Вот и меня интересует, где купить пряжу и все необходимые товары для вязания . Где и что покупаете ?

Не так давно я решил себе у них https://ariadnafilati.com.ua/aksessuary/markery Маркеры для вязания - купить в интернет-магазине.  Можете ознакомитьсчя с предложением в этом магазине, там представлен довольно таки большой и разнообразный ассортименти я обычно у них нахожу все что меня интересует из товаров для вязания .

0

6

Шукаю надійний магазин з великим асортиментом, який пропонує якісні матеріали для рукодільних проектів. Мені важлива якість товарів, а також швидка доставка і можливість вигідного покупця.

0

7

Я маю чудовий досвід замовлення рукодільних матеріалів у магазині Carisma. Цей інтернет-магазин просто ідеальний для рукодільниць! У них великий вибір матеріалів для в'язання, шиття, вишивки, і багато іншого. Ми брали в цьому магазині рукодільних товарів Carisma нитки, тканини, і навіть інструменти. Що особливо важливо, вони завжди мають актуальні колекції і новинки. Щодо якості, то в Carisma товари завжди відмінної якості. Як регулярний клієнт, можу сказати, що я завжди залишаюся задоволеним. Доставка теж не робить головний біль. Зазвичай вони відправляють замовлення швидко, і ти можеш слідкувати за статусом доставки онлайн. Ще однією приємною річчю є програма лояльності, завдяки якій я отримав невелику знижку на моє замовлення.

0

8

Захопилася в'язанням нещодавно, і ось зіткнулася з проблемою вибору якісних матеріалів, зокрема ниток для в'язання. Можливо, ви могли б порекомендувати місце, де можна придбати нитки гарної якості за адекватною ціною? Цікавить також широкий асортимент, щоб було з чого вибрати для різноманітних проєктів.

0

9

Сама я вже декілька років в'яжу і завжди в пошуках ідеальних матеріалів для своїх творінь. Хочу поділитися з вами сайтом, який став для мене справжньою знахідкою - це інтернет-магазин "Моя пряжа". Ці нитки для в'язання не лише високої якості, але й представлені в широкому асортименті кольорів, що дозволяє реалізувати найсміливіші ідеї. Магазин пропонує різноманіття типів пряжі, від мериносової вовни до екзотичних варіантів як пух норки https://moyapryazha.com/avanti-yarn-long-mink-yarn . Особливо порадувала мене їхня швидкість доставки та ввічливість обслуговування. Якщо у вас виникнуть питання або потреба в консультації щодо вибору, їхні співробітники завжди готові допомогти.

0

Вы здесь » Улыбка - детский одесский форум » Обсуждения » Товары для вязания

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно